Introductie
 
Een jaar of 10 geleden heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de yogaposes. 
Vervolgens ben ik steeds vaker yoga lessen gaan volgen omdat ik voelde dat het goed voor me was, niet alleen voor mijn lichaam (flexibeler en sterker) maar ook mentaal, het heeft me door stressvolle tijden geholpen.
3,5 jaar geleden ben ik tijdelijk naar Azië verhuisd en daar heb ik een yoga instructeursopleidilg gevolgd. Omdat ik weet dat het beoefenen van yoga niet alleen goed is voor het lichaam, heb ik ook de opleiding voor Yoga Therapie afgerond; stress is de oorzaak van 85% van alle ziektes die we krijgen, 70% van alle werknemers krijgt rugklachten en 2/3 van alle ziekmeldingen op het werk zijn stress gerelateerd.
Yoga helpt je om meer rust te vinden in jouw hoofd en daardoor beter met stress om te gaan.
 
Terug in Nederland heb ik Alfa Balans Yoga & Yoga Therapie opgericht en ik verzorg yogalessen en ik geef Yoga Therapie in Papendrecht.
Ik vind het beoefenen van yoga heerlijk om te doen en ik beveel het ook iedereen aan. Je hoeft niet lenig te zijn, jong en slank, iedereen kan ermee beginnen en er snel de vruchten van plukken!
 
Mijn lessen zijn gericht op de ademhaling, kracht en flexibiliteit van het lichaam en een goede ontspanning ter afsluiting.
 
Ik kijk er naar uit om de liefde voor yoga en de kennis met jullie te delen!
Voor meer informatie: kijk op mijn website: www.alfabalans.nl
 
Realisatie: Bezichtig.nu
Bloem