meditatie avond

meditatieavond 10 maart 2017    19.30 – 21.30 uur

prijs: €  10,=


Schoonmaken en op stroom brengen van je energieveld


Met deze meditatie richten we ons met een heel mooi (bewegings)ritueel op het schoonmaken en op stroom brengen van het energieveld: je aura en de 7 chakra´s, jouw centra in- en om je lichaam, van waaruit je in verbinding staat met de kosmos boven je en de aarde onder je.

Net zoals je je lichaam regelmatig reinigt, is het ook fijn om op deze manier je chakra´s en je aura te reinigen van opgehoopte (negatieve) energie en weer te richten op de functie die de verschillende chakra´s vervullen zodat ze hun taak weer moeiteloos kunnen verrichten in verbinding met de aarde en de kosmos.

Deze meditatie kan je altijd inzetten, maar ik vind hem vooral in het voorjaar heel fijn: net als in huis even een voorjaarsschoonmaak en een “frisse wind” door het energieveld om je heen.Ook hier is het zo dat door de bewegingen met elkaar te doen, je elkaar meeneemt in een hele krachtige groepsenergie van schoonmaken en weer opvullen van je energieveld. En dat je door de cadans van de bewegingen met elkaar, veel meer te weeg brengt dan dat je in je eentje zou kunnen doen.Datum:            10-03-2017

Tijd:                 19.30 – 20.45 uur

Locatie:           Yogaschool Aikya, Da Costastraat 5-7, Papendrecht

Prijs:                10,- 

Meer informatie over Heiltje kunt u terugvinden op www.heiltjevanderploeg.nl.

 

 

Y&GP | Da Costastraat 5 - 7 3351 EA Papendrecht | Tel. 06-52051113
Realisatie: Bezichtig.nu
Bloem